FUNDACIO PRIVADA CLINIC PER A LA RECERCA BIOMEDICA

POLÍTICA DE PRIVADESA.
Protecció de dades de caràcter personal segons la LOPD

FUNDACIO PRIVADA CLINIC PER A LA RECERCA BIOMEDICA, en aplicació de la normativa vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal, informa que les dades personals que es recullen a través del formulari del lloc web http://www.medpercan.cat s’inclouen en els fitxers automatitzats específics d’usuaris dels Serveis de la societat FUNDACIO PRIVADA CLINIC PER A LA RECERCA BIOMEDICA

La recollida i tractament automatitzat de les dades de caràcter personal té com a finalitat l’acompliment de tasques d’informació de les activitats pròpies de FUNDACIO PRIVADA CLINIC PER A LA RECERCA BIOMEDICA.

Totes les dades que proporcionis a través de la pàgina web s’utilitzen per poder respondre a les teves preguntes, amb finalitats estadístiques sobre quines activitats se sol·licita informació i per poder controlar i millorar les mateixes.

El web www.medpercan.cat està allotjat als servidors d’Abansys & Hostytec, S.L., responsable de la política de cookies i privacitat del servidor, dins de la UE. Veure política de privacitat de Abansys & Hostytec, S.L. (https://www.abansys.com/legal).

La pàgina web conté enllaços a altres pàgines web i adreces de correu electrònic d’organitzacions exteriors a FUNDACIO PRIVADA CLINIC PER A LA RECERCA BIOMEDICA Aquesta declaració de privadesa no s’aplicarà a aquestes pàgines Web i adreces de correu electrònic.

FUNDACIO PRIVADA CLINIC PER A LA RECERCA BIOMEDICA adopta les mesures necessàries per garantir la seguretat, integritat i confidencialitat de les dades conforme al que es disposa en la legislació vigent en matèria de protecció de dades personals.

Aquesta web compleix amb el REGLAMENT GENERAL DE PROTECCIÓ DE DADES DE LA UNIÓ EUROPEA 2016/679 i amb la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic.

Es conservaran les dades facilitades durant els anys obligats a complir les obligacions legals. Les dades no seran cedides a tercers, excepte en casos on hi ha una obligació legal. Tens dret a obtenir confirmació sobre si FUNDACIO PRIVADA CLINIC PER A LA RECERCA BIOMEDICA estem tractant les teves dades personals, per tant podràs, a qualsevol moment, accedir a les dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la supressió quan les dades ja no són necessàries, exercitant els drets d’accés, oposició, rectificació i cancel·lació reconeguts per la normativa vigent de protecció de dades. L’exercici d’aquests drets pot realitzar-ho el propi usuari a través d’email a info@medpercan.cat o mitjançant correu postal en l’adreça 08036 Barcelona, c/ Rosselló 149-153.

L’usuari manifesta que totes les dades facilitades per ell són certs i correctes, i es compromet a mantenir-los actualitzats, comunicant els canvis a FUNDACIO PRIVADA CLINIC PER A LA RECERCA BIOMEDICA

L’usuari declara haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, acceptant i consentint el tractament dels mateixos per part de FUNDACIO PRIVADA CLINIC PER A LA RECERCA BIOMEDICA en la forma i per a les finalitats indicades en aquesta política de privadesa

Menors d’edat

En el cas dels menors de tretze anys, es requereix el consentiment dels pares o tutors per al tractament de les seves dades personals.

En cap cas es recaptaran del menor d’edat dades relatives a la situació professional, econòmica o a la intimitat dels altres membres de la família, sense el consentiment d’aquests.

Si ets menor de tretze anys i has accedit a aquest lloc web sense avisar als teus pares no has de continuar navegant per aquest lloc.

FUNDACIO PRIVADA CLINIC PER A LA RECERCA BIOMEDICA, es reserva el dret a modificar la present política per adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials, així com a pràctiques de la indústria. En els anteriors suposats, FUNDACIO PRIVADA CLINIC PER A LA RECERCA BIOMEDICA anunciarà en aquesta pàgina els canvis introduïts amb suficient antelació a la seva entrada en vigor. L’última actualització s’ha realitzat en data 22 de maig de 2018.